Floaten 2 personen in Vrouwenpolder bij Float & Massage Centrum Zeeland

Floaten Vrouwenpolder. Lekker relaxen in de floatbaden. Drijvend op zeer zout water (magnesiumsulfaat) met op de achtergrond een rustig muziekje. Langzaam wordt je ademhaling langzamer en binnen enkele minuten ontspannen je spieren en lichaam zich volledig en zweef je tussen waken en slapen. Een weldaad voor lichaam en geest dat gelijk staat  aan 4-6 uur rust. Ervaar zelf deze unieke wellness experience en koop dit arrangement!

Informatie

Inhoud arrangement:

 • Floaten in Vrouwenpolder bij Float & Massage Centrum Zeeland 
 • Begeleiding en uitleg over het floaten
 • Handdoeken en verzorgingsproducten staan gratis tot je beschikking
 • Tijdsduur: 60 minuten
 • Voor 2 personen
 • T.w.v. € 80,-

  Floaten is goed voor:
  - Verlichten van mentale en fysieke stress 
  - Versterken van het immuunsysteem
  - Herstellen van stressgerelateerde ziekte 
  - Verbeteren van sportprestaties en sneller herstel van blessures 
  - Verhogen van concentratievermogen en creativiteit 
  - Floaten heeft positief effect op geheugen, denken en leerprestaties.
  - Verlichting bij chronische pijnen
  - Vermindering en verlichting van huidklachten 

  Optioneel bij te boeken:
  Met 2 of meer personen een massage behandeling. Vraag naar de mogelijkheden!

Wanneer is het arrangement geldig:

 • Dit arrangement is geldig tot 6 maanden na het ontvangen van de waardebon
 • De waardebon is niet geldig in het weekend en in de avonduren

Alle kosten exclusief:

 • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

Extra informatie


Floaten
Floaten is een eenvoudige en effectieve wetenschappelijk bewezen ontspanningsmethode waarbij men gewichtloos op zeer zout (medicinaal epsom zout) water drijft, dat continu verwarmd wordt tot 35,5° C.

Je ligt in een speciaal ontworpen cabine die prikkels, zoals geluid, temperatuurverschil, visuele stimulatie en zwaartekracht van buitenaf afsluit. Na binnenkomst krijg je uitleg over de behandeling. Je wordt begeleid naar de cabine. De cabine staat in een privé ruimte die voorzien is van een douche. Handdoeken en verzorgingsproducten staan gratis tot je beschikking. In de cabine heb je de beschikking over licht, muziek en intercom. Float & Massage Centrum heeft voor jou een prachtige collectie rustgevende muziek, maar het is ook mogelijk om je eigen muziek mee te nemen. Door middel van de intercom kun je op elk gewenst moment contact leggen met de receptie. Een uniek filtersysteem zorgt ervoor dat iedere nieuwe gast verzekerd is van schoon water.

Door de sfeer van rust en warmte glijdt de spanning van je af en binnen enkele minuten beleeft je de unieke ervaring van gewichtloosheid. Je hele lichaam ontspant zich, ademhaling wordt langzamer en het hartritme rustiger.

Epsomzout
Epsomzout die gebruikt wordt in de cabine is rijk aan magnesium, wat je spieren ontspant en het zenuwstelsel kalmeert. Epsomzout in badwater staat er om bekend dat het een diepe nachtrust bevorderd. Daarom ideaal bij slaapproblemen en stressklachten. Epsomzout stimuleert ook de bloedsomloop en is ontgiftend. Het werkt goed bij gewrichtsproblemen of rug klachten. Spierpijn wordt aanzienlijk minder. Daarom heel goed bij rugklachten, gewrichtproblemen of na een flinke sportinspanning.

Extra bij te boeken: 
Ontspanningsmassages

De praktijk
Float Centrum Zeeland beschikt over 2 Floatcabines, 1 massageruimte en een cursusruimte. Rustig gelegen in kustplaats Vrouwenpolder op loopafstand van het strand. Nabij het prachtige Veerse Meer, monumentale Veere en natuurgebied Oranjezon. Je kunt bij Float Centrum Zeeland gratis parkeren.

Lees meerMinder

Aanbieder

Float Centrum Zeeland

Dorpsdijk 32D
4354 AD
Vrouwenpolder

Website

Op de kaart

OK