3 dagen in het 4**** Hotel Rheinpark Rees (Duitsland), vlakbij Nijmegen (1 p.)!

Hotel Rees (Duitsland). Direct aan de Neder-Rijn aan de historische stadsmuur van het stadje Rees, ligt het 4 **** Hotel Rheinpark Rees. De moderne architectuur, het comfort en de ligging bieden uitstekende voorwaarden voor een ontspannen recreatie. Ontdek de Neder-Rijn, jouw fiets staat al voor je klaar! Wie hier een Stop maakt moet zich voelen zoals in een fietsparadijs. In het Hotel Rheinpark Rees kun je gemakkelijk een fiets huren. Of gewoon genieten van een ontspannen wandeling langs de Rijn-promenade, uitgebreide fietstochten, een bezoek aan de musea in de buurt of een excursie naar het betoverende kasteel Moyland!

Informatie

Inhoud arrangement:

- 3 dagen in het 4**** Hotel Rheinpark Rees (Duitsland), vlakbij Nijmegen!
- 1 welkomstdrankje bij aankomst
- 2 overnachtingen in een luxe 1-persoonskamer
- 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
- Gebruik van de sauna en relaxruimte
- Informatie en tips om de stad te beleven
- Gratis parkeren op de hotelparkeerplaats (zolang de voorraad strekt)
- Late check out (afhankelijk van beschikbaarheid tot 15.00 uur)
- Voor 1 persoon
- T.w.v. € 163,- 

Wanneer is het arrangement geldig:

- Dit arrangement is 12 maanden geldig na het winnen van deze veiling
- Op basis van beschikbaarheid van het hotel

Alle kosten exclusief:

  • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

Extra informatie


Het Hotel Rheinpark heeft meer dan 60 ruime kamers en suites, waarvan sommige met een direct uitzicht of een zijaanzicht op de Rijn, alle met het gebruikelijke 4-sterren comfort. Geniet in het restaurant met hotelbar en op het terras van een gevarieerde, jonge, creatieve gastronomie en culinaire delicatessen met een prachtig uitzicht over de loop van de rijn. Het restaurant en het buitenterras nodigen je uit voor een uitgebreid ontbijt, een lichte lunch, koffie en gebak of één diner. In de wellness-oase van het hotel kun je je op afspraak heerlijk laten verwennen. Geniet van ontspannende massages en cosmetica met producten uit de natuur voor lichaam en geest. Of je ontspant gewoon in de sauna van het hotel! 

In het Hotel Rheinpark Rees kun je gemakkelijk een fiets huren, want het hotel is één van de ongeveer 50 fietsverhuur stations in de omgeving: men leent zich gemakkelijk één van de appel-groene `gazellen´ en geeft de fiets aan het einde van de tocht af bij één van de stations van het verhuurnetwerk. Intussen kun je beleven wat deze prachtige streek te bieden heeft: Naast de unieke fietspaden van Duitsland, een geweldig uitzicht op de Rijn en unieke natuurlijke landschappen, spectaculaire musea en leuke oude stadjes, gekke attracties, en niet op z´n minst, een leuk, openhartig volkje. 

Wat je niet mag missen is de middeleeuwse nachtwakertocht. Onder het motto: `Luister, en laat u zeggen...´ maakt de nachtwaker in de oude stad nog steeds zijn rondjes en zingt op ieder uur zijn lied. Begeleid hem een keer op zijn avondwandeling door de stad en laat jezelf met verhalen en gedichten uit de Middeleeuwen ontvoeren.

Lees meerMinder

Aanbieder

Hotels

Vor dem Rheintor 15
46459 Rees
Deutschland

Website

Op de kaart

OK