Definitief je bikinilijn laten ontharen d.m.v. IPL in Hardegarijp (Friesland)

Niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes óf heb je altijd zo’n last van ingegroeide haartjes? Met de Plasmalite IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden!
Hoe dit kan? De behandelkop van de Plasmalite geeft lichtbundels af in de vorm van lichtflitsen. Dit wordt geabsorbeerd door de melanine en gaat gepaard met een warmteontwikkeling in het haarzakje, tot wel 70°C, wat tot het gewenste effect leidt: het haarzakje sterft af en het vermogen om opnieuw te groeien wordt vernietigd.
-- : -- : -- 2
Login om te bieden

Hoogste bieder: van.Loon

Naar de nieuwe veiling
Winnaar
Einddatum: 28-10-2021 08:05

De laatste biedingen konden niet worden opgehaald!

 • 203:00:15van.Loon
Toon meer biedingen Minder biedingen tonen

Informatie

Inhoud arrangement

 • Definitief je bikinilijn laten ontharen d.m.v. IPL in Hardegarijp (Friesland)
 • 1 behandeling 
 • Voor 1 persoon
 • T.w.v. € 40,- 

Wanneer is het arrangement geldig:

 • Dit arrangement is 6 maanden geldig na het winnen van deze veiling

Alle kosten exclusief:

 • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

Optioneel:
Boek je aanvullend 7 vervolgbehandelingen, dan krijg je (op vertoon van de waardebon) in totaal € 75,- korting!

Extra informatie


Stel je eens voor: je bikinilijn hoef je nooit meer bij te houden. Ontharingsmethodes die slechts tijdelijk effect hebben en steeds herhaald moeten worden: je hebt ze niet meer nodig. Van dat tijdrovende gedoe met scheerapparaten en crèmes ben je voorgoed verlost. En pijnlijke methodes, zoals harsen en elektrolyse, kun je voortaan negeren. Sterker
nog: ook van gevoelig ingegroeide haartjes, stoppeltjes, huidirritaties en ontstekingen hoef je geen last meer te hebben. Te mooi om waar te zijn, denk je? Toch niet: met Plasmalite™ wordt het allemaal werkelijkheid.

Plasmalite™ is een veilig en doeltreffend ontharingssysteem, waarin de voordelen van een laser en van intens pulslicht effectief worden gecombineerd. Plasmalite™ is gebaseerd op de modernste technologie en maakt het mogelijk om overtollige of ongewenste haargroei veilig en effectief te verwijderen. Bijzonder effectief zelfs: met Plasmalite™ kan de haargroei op elk deel van het lichaam voorgoed worden verwijderd. Plasmalite™ is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypes en voor vrijwel alle haarkleuren.

Lees meerMinder

Aanbieder

Afslankstudio Marianne

 • Rijksstraatweg 168
  9254 DM
  Hardegarijp
 • Website

Op de kaart

OK