Leer surfen aan de Friese kust in Workum!

Bij dit arrangement krijg je een twee uur durende surfles van een goed opgeleide instructeur. Gegarandeerd de eerste meters surfen en met de wind in je zeil knallen over de kleine golfjes van het IJsselmeer. Als enige surfschool gebruikt Surfschool Workum de allernieuwste, mooiste en professionele zeilen. Bij dit arrangement krijg je ook nog een gratis vorderingen status en een kopje koffie of thee. 

Informatie

Inhoud arrangement:

- 2 uur durende surfles (inclusief surfmateriaal)
- 20 tot 30 min theorie
- 1 surfpas / vorderingsstaat
- Een kop koffie of thee
- Voor 1 persoon
- T.w.v € 74,-

Wanneer is het arrangement geldig:

- Dit arrangement is elk jaar te boeken in april, mei, juni en 1 juli tot 16 juli
- Je kunt de veiling wel voor bovenstaande data al reserveren

Alle kosten exclusief:

  • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

- Surfpak € 3,-
- Deelname op zaterdag € 5,- toeslag

Extra informatie

Veiligheid staat bij surfschool workum voorop. Veiligheid is dan ook waar de instructeurs in getraind zijn en als prioriteit stellen.

Het strand van workum biedt alles wat een surfschool zou kunnen wensen. Het ondiepe water waarbij je gemakkelijk op je plank kan stappen en een gebied waarbij de wint uit alle windrichtingen goed door kan komen, bieden de perfecte omstandigheden om te leren windsurfen! Nergens anders leer je zo snel surfen als op een van de locaties aan het IJsselmeer zoals Workum. Als enige school op het strand van Workum hebben zij een vaste locatie en kunnen zij tijdens regen of kou ook onderdak bieden.

Als enige windsurfschool in Nederland en misschien wel Europa, gebruiken zij het concept leren windsurfen met de aller beste materialen. De zeilen, masten, gieken, pakken en andere toebehoren, die ze gebruiken tijdens de WK’s gebruiken zij ook voor jouw aller eerste les en dit zit gewoon bij de standaard prijs inbegrepen. Waarom? Dit doen zij omdat het vele malen lichter, soepeler en makkelijker is in gebruik en het sufen je dus veel makkelijker af zal gaan. De ervaring is dat iedereen de eerste keer al redelijk over het water kan knallen. De materialen zijn ultra licht dus je komt veel gemakkelijker uit het water. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook veel mooier uit  ;) Bied mee en beleef de ultieme ervaring op het water!

Lees meerMinder

Video

Aanbieder

Surfschool Workum

suderseleane 29
8711Gx
Workum

Website

Op de kaart

OK