Je BE rijbewijs halen in 1 dag bij Kemp Rijopleidingen (Lelystad of Papendrecht)

Bied mee, word de hoogste bieder en haal binnen één dag je BE rijbewijs om op pad te kunnen gaan met een aanhangwagen of caravan! Met deze cursus rijd je samen met een andere cursist of kun je eventueel zelfs samen met een kennis rijden. Bied nu mee op een dagopleiding in het midden van het land en doe 's middags aansluitend praktijkexamen!

Gesloten 1
Naar de nieuwe veiling
Winnaar
daniek
Einddatum: 31-08-2020 23:54

De laatste biedingen konden niet worden opgehaald!

 • 31523:46:37daniek
 • 29723:42:31IwanE8
 • 29523:39:20daniek
 • 20023:26:05Suurtje
Toon meer biedingen Minder biedingen tonen

Informatie

Inhoud arrangement

 • Je BE rijbewijs halen in 1 dag bij Kemp Rijopleidingen
 • Een complete dagcursus 'E achter B' vanuit Lelystad of Papendrecht
 • 6 lesuren (je rijdt deze dag samen met een andere cursist*)
 • Koffiepauze 
 • Praktijkexamen bij het CBR
 • Voor 1 persoon
 • T.w.v. € 396,45

  *Wil je deze opleiding graag met een kennis volgen? Geef dan bij je reservering aan dat je een tweede persoon mee wil nemen! Deze tweede persoon mag dan voor hetzelfde bedrag als de gewonnen veiling mee.

  Klik voor meer informatie op de knop 'Extra informatie'

Wanneer is het arrangement geldig:

 • De waardebon is in te wisselen tot 3 maanden na ontvangst 

Alle kosten exclusief:

 • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95
 • € 37,80 voor de Gezondheidsverklaring (iDeal betaling via CBR en alleen bij eerste examen)
 • Lunch

Extra informatie


Je begint samen met een andere cursist op een doordeweekse dag om 07:45u in Lelystad en doet respectievelijk examen om 14:00u of 14:55u in Emmeloord, Harderwijk of in Eemnes. Het is mogelijk tot twee weken voor de dagopleiding een andere persoon in te schrijven indien je verhinderd bent. Het is ook mogelijk om vanuit Papendrecht of Beneden Leeuwen te rijden en in deze regio praktijkexamen te doen.

Algemeen 
Het gebeurt helaas regelmatig dat chauffeurs en werkgevers geconfronteerd worden met de nadelige gevolgen van het rijden met een combinatie, zonder in het bezit te zijn van het juiste rijbewijs. Niet alleen de kans op bekeuringen neemt steeds meer toe, ook kan men bij eventuele ongevallen in de problemen komen met de verzekeringsmaatschappij indien blijkt dat de bestuurder niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. Het is dus zeker verstandig om het 'BE' rijbewijs te halen. Met deze opleiding ben je met een ééndagscursus vlot in het bezit van je nieuwe rijbewijs!

Het rijden
Je rijdt in een voertuigcombinatie van de rijschool. Als trekkend materiaal wordt er gebruik gemaakt van een sterke MB Vito automaat of een handgeschakelde VW Golf.
Ben je in het bezit van een rijbewijs B handgeschakeld? Dan heeft het rijden met automaat geen gevolgen voor het nieuwe rijbewijs. Er wordt dus een volwaardig BE rijbewijs afgegeven door de gemeente. De aanhangwagens zijn tandemassers van Hapert en voorzien van een gesloten opbouw. Achteruitrijden moet dus 'op de spiegels'. Je wordt persoonlijk begeleid door een ervaren instructeur.

Heb ik wel een 'E bij B' rijbewijs nodig?
Om met een aanhangwagen te rijden heb je niet altijd een BE rijbewijs nodig. Je rijbewijs B volstaat zolang de aanhangwagen inclusief laadvermogen niet meer weegt dan 750 kg.
In bepaalde gevallen is het toegestaan een aanhanger van meer dan 750 kg te trekken met alleen een geldig rijbewijs B. Dan gelden er wel twee voorwaarden:
1.De aanhangwagen mag inclusief laadvermogen niet meer zijn de ledige massa van het trekkende motorvoertuig.
2. De toegestane maximum massa van de totale combinatie mag niet meer bedragen dan 3500 kg.

In alle andere gevallen is een geldig BE-rijbewijs verplicht!

Voorwaarden
Voor deze categorie dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Er hoeft geen theorie-examen te worden afgelegd. Je lest met je DUO op dezelfde dag in de dezelfde auto. Je lest dus om en om. De ca. 6 uur durende opleidingsdag wordt afgesloten met twee aanééngesloten praktijkexamens bij het CBR. Heb je weinig of geen ervaring met het (achteruit)rijden met een caravan of aanhangwagen? Dan adviseren wij vooraf enige rijlessen af te nemen.

Lees meerMinder

Aanbieder

Kemp Rijopleidingen

 • Artemisweg 220
  8239 DE
  Lelystad
 • Website

Op de kaart

OK