Drie dagen Remscheid (Duitsland), overnachting in 3* hotel incl. ontbijt (2 p.)!

In het hart van Remscheid Lüttringhausen vind je het 3 *** Hotel Kromberg. Dit hotel wordt al sinds 110 jaar door de familie Kärst geleid. Laat je eens echt verwennen door de creatieve keuken van het hotel en door de persoonlijk aandacht die men hier voor de gasten heeft. Centraal gelegen kun je steden als Keulen, Düsseldorf, Dortmund, Essen en Bochum binnen een half uur bereiken.

Informatie

Inhoud arrangement:

 • Drie dagen Remscheid (Duitsland)
 • 2 overnachtingen in één van de comfortabele 2 persoonskamers
 • 2 x uitgebreid ontbijt
 • Gratis een verrassingsdessert bij een a la carte bestelling in het restaurant (op de 1e avond)
 • Gratis parkeren
 • Gratis Wi-Fi
 • Infomateriaal over Remscheid en omgeving
 • Voor 2 personen

Wanneer is het arrangement geldig:

 • Dit arrangement is 6 maanden geldig na het winnen van de veiling
 • Op basis van beschikbaarheid van het hotel

Alle kosten exclusief:

 • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95
 • Eigen vervoer

Extra informatie


Het Hotel Kromberg in Remscheid

Al van uit de verte herken je het hotel aan zijn oplichtende groen luiken, de waardevolle leistene dakbedekking en de kleurrijke bloembakken.

Alle kamers zijn modern, gezellig en comfortabel ingericht en beschikken over wc, douche, föhn, radio, tv, telefoon en (analoge) internettoegang.

Deze comfortabele kamers, het restaurant met een gezellige atmosfeer en een moderne ambiance en een uitstekende keuken en klantgericht personeel, maken elk verblijf hier tot een bijzondere ervaring. Het restaurant staat bekend om de per seizoen wisselende menukaart met een uitgebreid visaanbod, specialiteiten uit de eigen rokerij, nieuwe regionale specialiteiten en wildspecialiteiten van de jagers uit de Eifel.

Verse salades en heerlijke desserts horen daar natuurlijk net zo goed bij als een vers getapt biertjes of een passende wijn. In een aangename atmosfeer zult je je hier snel op je gemak voelen.

Het Bergische Land


Er zijn hier veel verschillende mogelijkheden om te genieten. Wie van de natuur en rust houdt, vindt hier net zoveel als diegene die de voorkeur geeft aan stedenbezoeken. Het bergische Land is een landschap vol "natuurschoonheiden". Hier vind je heuvels, dalen, bossen en talrijke meren en stuwmeren. Maar ook de steden Wuppertal, Remscheid en Solingen zijn "plaatjes". Hier vind je bijvoorbeeld de traditionele leisteen- en vakwerkhuizen.

Enkele Tips: Müngstener Brücke, Duitslands hoogste spoorbrug, Wuppertaler zweefbaan, Kölner Zoo, Schloß Bensberg in Bergisch Gladbach, Schloß Homburg, Bever Talsperre, Wupper Talsperre. Voor diegenen die meer het sportieve zoeken zijn er ook talrijke mogelijkheden in de omgeving. Prachtige "belevenis-zwembaden", roeien, kanovaren, Paragliding, ijssporthal in Solingen, volop fietsroutes, etc.

De afhandeling van het arrangement wordt behandeld door de aanbieder namens het hotel.

Lees meerMinder

Binnen kijken

marcellus emantslaan 19

Aanbieder

Hotels

Kreuzbergstr. 24
42899 Remscheid-Lüttringhausen
Deutschland

Website

Op de kaart

OK