Paarden-workshop stress release in Zeewolde bij Introspectie

In de hectiek van alle dag zijn wij redelijk gewend geraakt aan de in ons lichaam gierende stress hormonen. Ondanks dat wij gestrest zijn, kunnen wij ons redelijk ontspannen voelen omdat ons lichaam aan de stress gewend is geraakt. Als we dan iets minder gespannen zijn, voelt dat aan als ontspannen. Maar alhoewel wij onszelf voor de gek kunnen houden, de paarden kunnen wij niet voor de gek houden en dat resulteert in verassende eye-openers!

Paarden scannen ons lichaam op spanningen, het zijn vluchtdieren. Zij moeten kunnen inschatten of er gevaar dreigt of niet. Zij laten ons een op leuke en bijzondere wijze zien in hoeverre wij werkelijk ontspannen. De workshop is zeer leerzaam, leuk en verrassend! 

Het voelen van spanning en ontspanning, het leren van technieken om tot ontspanning te komen en te leren omgaan met stres situaties staan centraal. De paarden helpen ons om bewust te worden van onze gespannen-ontspannenheid.

Stress-release
vergroot het zelfvertrouwen en leidinggevend vermogen. Men is beter in staat sturing te geven aan zijn eigen leven en de touwtjes terug te nemen. Een aanrader voor iedereen die van dieren en natuur houdt!

Informatie

Inhoud arrangement:

  • Workshop stress release in Zeewolde bij Introspectie
  • Inclusief drinken en wat lekkers
  • Duur: 3 uur
  • Voor 1 persoon
  • T.w.v. €125,-

Wanneer is het arrangement geldig:

  • Dit arrangement is te boeken tot 3 maanden na ontvangst van de waardebon
  • Geldig op zondagen van 12:00 - 15:00 uur
  • Maximaal 4 bonnen te gebruiken per keer (anders wordt de groep te groot)

Alle kosten exclusief:

  • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

Extra informatie

In de hectiek van alle dag zijn wij redelijk gewend geraakt aan de in ons lichaam gierende stress hormonen. Ondanks dat wij gestrest zijn en onze spieren gespannen, voelen wij ons redelijk ontspannen omdat ons referentie kader een stress level is die nog veel hoger ligt. Als we dan iets minder gespannen zijn, voelt dat aan als ontspannen. Maar alhoewel wij onszelf voor de gek kunnen houden, de paarden kunnen wij niet voor de gek houden en dat resulteert in verassende eye-openers!

Paarden scannen ons lichaam op spanningen, het zijn vluchtdieren. Zij moeten kunnen inschatten of er gevaar dreigt of niet. Zo scannen zij continu de omgeving af en zij laten ons een op leuke en bijzondere wijze zien in hoeverre wij werkelijk ontspannen zijn...

Overspannenheid, burn-out en algehele stress gevoelens zijn tegenwoordig bijna algemeen goed door de omstandigheden waarin onze samenleving is opgebouwd en de hoeveelheid aan prestaties die van ons gevraagd wordt. Niet alleen qua werk maar ook als mens.

Na een overspannen periode wordt rust in acht genomen maar rust nemen is niet altijd wat stress gerelateerde problemen oplost. En rust is niet altijd hetzelfde als ontspanning. Het voelen van spanning en ontspanning en het leren van technieken om tot ontspanning te komen staan centraal. De paarden helpen ons om bewust te worden van onze gespannen-ontspannenheid. Verder is het vooral van belang om om te leren gaan met stress situaties.

Stress-release vergroot het zelfvertrouwen en leidinggevend vermogen. Men is beter in staat sturing te geven aan zijn eigen leven en de touwtjes terug te nemen.

Lees meerMinder

Aanbieder

Introspectie wild wisdoms

Wielseweg
3896MB Zeewolde

Website

Op de kaart

OK