Kortingsbon voor een ballonvaart met twee personen!

Op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan een ballonvaart! Stap aan boord van een luchtballon en ervaar Nederland van boven. Met opstijgplaatsen in heel Nederland en België kun je dichtbij of vaak zelfs in je eigen woonplaats opstijgen. Een ballonvaart maken is echt een unieke belevenis. Deze kortingsbon kan gebruikt worden voor een ballonvaart op een door jou gewenst tijdstip en vanuit een plaats naar keuze. Toch zou het voor kunnen komen dat het die dag slecht weer is. Geen probleem, want dan plannen zij kosteloos een nieuwe datum met je, zodat je alsnog kunt genieten van de ballonvaart.

Informatie

Inhoud arrangement:

- Een kortingsbon van € 60,- (o.a. te gebruiken voor korting op een ballonvaart met 2 personen van €330,-)
- Het is een kortingsbon die je kunt besteden bij de aanbieder. Bekijk alle totaal prijzen van een ballonvaart op http://www.ballonvaartmaken.com/tarieven , zodat u weet wat het u kost om een ballonvaart te maken 
- Keuze uit meerdere opstijgplaatsen in Nederland en België
- De mogelijkheid om dus ook in uw eigen regio een ballonvaart te maken!
- Voor 2 personen

Wanneer is het arrangement geldig:

- De waardebon is 6 maanden geldig na het winnen van deze veiling

Alle kosten exclusief:

  • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

Extra informatie


Het is mogelijk om in heel Nederland en België op te stijgen indien de opstijglocatie daarvoor geschikt is en er voldoende landingsmogelijkheden in de omgeving zijn.

Wat kun je van het bedrijf www.ballonvaartmaken.com verwachten?

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand
• Hun website is altijd up-to-date
• Persoonlijk contact
• De mogelijkheid om zelf wensen aan te geven om jouw ballonvaart te personaliseren
• Een gezellige ballonvaart

Dit is ongeveer een 3 uur durend arrangement. Er wordt verzameld op een startlocatie. Er wordt dan rustig de ballon opgebouwd waarbij je kunt meehelpen. Na ongeveer een halfuur is de ballon klaar voor vertrek en gaan ze de lucht in. De ballonvaart duurt ongeveer 1 uur. Afhankelijk van de landingsmogelijkheden. Als jullie weer aan de grond staan word je gedoopt tot Baron of Barones van de afgelegde route, volgens eeuwenoude traditie. Je krijgt een glas champagne en een luchtdoopcertificaat als herinnering mee naar huis. Kortom: Een ervaring die je nooit zal vergeten!

Lees meerMinder

Video

OK