Spa Manicure behandeling bij Alana Care in Tonden (nabij Zutphen)

Zijn jouw handen droog, ruw, schraal of zelfs pijnlijk? Dat kan komen door externe invloeden zoals bijvoorbeeld weersinvloeden, maar ook schoonmaakmiddelen drogen de handen enorm uit. Droge, schrale en pijnlijke handen met zelfs soms kloven zijn het gevolg. Een Spa Manicure behandeling bij Alana Care in Tonden zorgt er dan voor dat jouw handen weer heerlijk zacht aanvoelen en er stralend mooi uit gaan zien! 

Informatie

Inhoud arrangement:

- Spa Manicure behandeling bij Alana Care in Tonden (nabij Zutphen)
- Voor 1 persoon
- T.w.v € 27,50,- 

Behandeling bestaat uit:
- Nagelriem verwijderen
- Vijlen
- Paraffinebad* of Keratine sock* 
- Scrub
- Massage 
- Lakken

Tip!! Deze aanbieder heeft meerdere leuke arrangementen die je kunt combineren: [BEKIJKEN]

Wanneer is het arrangement geldig:

- Dit arrangement is te boeken tot 6 maanden na het winnen van deze veiling
- Behandeling te boeken vanaf eind mei

Alle kosten exclusief:

  • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

Extra informatie


Keratine sock
Het aandoen van deze zelf-activerende, keratine-rijke sokken is een pure sensatie. De heerlijke intensieve emulsie versterkt de nagels en voedt en hydrateert de huid van voeten. De huid zal zijdezacht, gezond en glad aanvoelen. De nagels worden sterk en de nagellak blijft langer mooi.

Paraffinebad
De handen worden in een warme, heerlijk geurende vloeibare paraffine ondergedompeld. Vervolgens worden de handen afgesloten met plastic wegwerphandschoenen en verpakt in speciale, isolerende warmte handschoenen. De behandeling verzacht de opperhuid en maakt de onderhuid elastischer. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant. Een weldaad voor de handen! Na ongeveer 10 a 15 minuten wordt de, inmiddels gestolde paraffine, van uw handen af gemasseerd en wordt er verder gemasseerd met een heerlijk geurende lotion. Deze behandeling geeft een ware Facelift aan de handen, maakt ze soepel en zacht, vrij van droge rimpels en voorkomt droge, pijnlijke winterhanden. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar met een langdurige werking. Tevens worden de handen beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Lees meerMinder

Aanbieder

Alana Care

Tondensestraat 12
6975 AC
Tonden

Website

Op de kaart

OK