Samen een weekend weg in Dusseldorf!

Düsseldorf, de hoofdstad van Noord Rijn Westfalen, heeft veel te bieden. Burchten, kastelen, cultuur en uiteraard een boeiende binnenstad. De stad staat o.a. bekend als winkelstad maar ook om haar uitgaansleven. Hier heb je een ruime keuze aan restaurants, bars en cafeetjes. De ‘Altstadt’ van Düsseldorf wordt wegens de vele kroegen ook de "längste Theke der Welt" genoemd. Uiteraard kan je ook heerlijk slenteren over de boulevard aan de Rijn. In het stadsdeel Bilk ligt het 3*** Hotel Astra. Van hieruit is alles binnen een paar minuten met het openbaar vervoer te bereiken.

Informatie

Inhoud arrangement:

- Een weekend Düsseldorf in een standaard tweepersoonskamer (Duitsland)
- In Hotel Astra ***
- 2 overnachtingen in een 2-persoons Comfortkamer
- Informatiemateriaal voor je bezoek aan Düsseldorf
- Gratis parkeren
- Voor 2 personen

Wanneer is het arrangement geldig:

- Dit arrangement is 6 maanden geldig na het winnen van deze veiling
- Alleen geldig in de weekenden (van vrijdag tot zondag of van zaterdag tot maandag)
- In april en van 1 juni tot 21 augustus kan de waardebon ook van maandag tot vrijdag gebruikt worden
- Op basis van beschikbaarheid van het hotel

Optioneel bij te boeken:
Het uitgebreide ontbijtbuffet kan ter plaatse bijgeboekt worden voor € 8,- p.p.p.d.!

Alle kosten exclusief:

  • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

- Eigen vervoer

Extra informatie

Hotel Astra beschikt over 94 kamers. Alle kamers zijn comfortabel ingericht met douche en wc, radio, tv, ISDN- en Wireless LAN.

Na een vermoeiend dagje Düsseldorf kunt u - gratis- ontspannen in de sauna. Deze staat de gehele dag tot uw beschikking.

De gezellige Hotelbar nodigt uit voor een gezellig uurtje als afsluiting van uw dag.

Düsseldorf: De Lambertus-Basiliek, De Schlossturm, de Liefergasse en de Burgplatz vormen de kern van de "Altstadt". Unieke bouwwerken zoals de gotische Kreuzherrenkirche en de barocke Andreaskirche of de barocke Max-Kirche sieren de binnenstad.

De drukste winkelstraat van Duitsland is de Schadowstrasse in Düsseldorf. Maar bekender, vooral om haar stedebouwkundig karakter en exclusieve winkels is de Königsallee, ook wel afgekort "die Kö" genoemd. In haar midden loopt het stadskanaal. Hier vindt men ook het meest treffende kenmerk van de Kö, de “Tritonengruppe”.
Ook een bezoek aan de Medienhafen is de moeite waard. Hier vindt u een mix van "nieuw en oud".Deze haven staat bekend om haar zeer bijzondere charme.

Op de kades, welke onder monumentenzorg vallen vindt u verschillende media, mode en cultuur! Uiteraard worden hier veel rondleidingen gegeven, op het land en vanaf het water! Düsseldorf ... moet u beleefd hebben!

De afhandeling van het arrangement wordt behandeld door de aanbieder namens het hotel.

Lees meerMinder

Aanbieder

Hotels

Ubierstr. 36
40223 Düsseldorf
Deutschland

Website

Op de kaart

OK