Een Cocktailmassage in Heerlen bij Your Body Care

Massage Heerlen. Your Body Care is een massagesalon die een cocktailmassage met Oosterse en Westerse technieken geeft.  Het is een behandeling waarbij eventuele rug-, nek- en schouderklachten samen met ontspanning centraal staan. Een body waarbij de dode huidcellen verwijderd worden, de poriën geopend worden en de huid beter en vrij kan ademen. Vastzittende spieren worden door langzame zachte strelingen en rekkingen los gemaakt, met als doel een aangename ontspanning. De bloedcirculatie wordt daardoor verhoogd waardoor de afvalstoffen in het lichaam versneld worden afgevoerd. Ook je voeten worden gescrubd met dode zeezout crème, waardoor de dode huidcellen verwijderd worden en je voeten heerlijk fris, glad en soepel worden. Vervolgens worden je voeten met een mineraalrijke crème gemasseerd. Kortom: je gaat als herboren de deur uit! 

Informatie

Inhoud arrangement:

- Een Cocktailmassage bij Your Body Care in Heerlen
- Body scrub (met dode zeezout crème)
- Scrubben van de benen (achterzijde)
- Verzorgende en voedende bodycrème
- Voetwellness behandeling (scrub en massage met verfrissende crème)
- Voor 1 persoon
- T.w.v. € 80,-

Wanneer is het arrangement geldig:

- De waardebon is 3 maanden geldig na het winnen van de veiling
- Geldig van maandag t/m vrijdag  van 9:00 uur t/m 17:00 uur

Alle kosten exclusief:

  • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

Extra informatie


YOUR BODY CARE
In het mooie zuiden van Limburg ligt het prachtige wellnesscentrum Your Body Care. Volledig ingericht in Oosterse stijl kun je er in 8 sfeervolle behandelruimtes optimaal laten verwennen met een van de vele behandelingen, zowel op therapeutische als op wellness-basis.

Naast een ruim assortiment aan massages en beautybehandelingen biedt Your Body Care als enige in de gehele regio de traditionele Turkse Hamam aan. Your Body Care is gespecialiseerd in het verhelpen van rug, nek en schouderklachten dankzij de Oosterse Hoofd, Rug, Nek en Schoudermassage. Daarnaast kun je er ook terecht voor de succesvolle Afslankssage, eventueel in combinatie met sporten in de TFM-warmtecabines onder persoonlijke begeleiding. Maar natuurlijk bent u hier ook voor een diepe ontspanning door middel van een van de ontspannings- of energetische massages aan het goede adres.

 De bereikbaarheid is erg goed (ook met het openbaar vervoer) en er is voldoende vrije parkeergelegenheid.

Lees meerMinder

Aanbieder

Your Body Care

Kerkraderweg 42-a
6416 CK
Heerlen

Website

Op de kaart

OK