Watermassage ervaring bij Floatspa Den Haag

Floatspa Den Haag. Beleef een heerlijke water-massage zonder je uit te kleden of nat te worden. 28 computergestuurde waterjets geven je een full-body massage met aanpasbare waterdruk, temperatuur en pulserings frequentie. In slechts 14 minuten verdrijft de SpaCapsule pijn en spanning uit het lichaam. Dit is een hele nieuwe ervaring, snel en gemakkelijk. Zeker aan te raden voor mensen met rugklachten!

Informatie

Inhoud arrangement:

  • Watermassage ervaring bij Floatspa Den Haag
  • Tijdsduur: 14 minuten 
  • Voor 1 persoon
  • T.w.v. € 20,-

Wanneer is het arrangement geldig:

  • Dit arrangement is geldig tot 3 maanden na het ontvangen van de waardebon

Alle kosten exclusief:

  • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

Extra informatie


Houd je kleren aan en blijf droog voor je privacy en gemak . Een flinterdun waterdicht membraam scheidt je lichaam (en kleding) van de waterjets, zodat je de massage kunt ondergaan zonder nat te worden.

Full-Body of gerichte massage. De waterjet beweegt zich van voor naar achter of van achter naar voor over de gehele lengte van uw lichaam. De SpaCapsule kan echter ook worden geprogrammeerd om een specifiek gedeelte van je lichaam te masseren.

Variabele pulsering en waterdruk - De pulserende waterjets kunnen worden ingesteld van een ontspannende 2 cycli per seconde tot een verfrissende 15 cycli per seconde. De pulsering kan onafhankelijk worden ingesteld van de waterdruk voor een maximaal effect.

Comfort en innovatie - De volautomatische kap opent zo, dat de gebruiker er gemakkelijk in en uit kan stappen. Het waterdichte membraam vormt zich losjes naar het lichaam van de gebruiker, zodat drie zijdes van het lichaam kunnen worden gemasseerd.

Lees meerMinder

Aanbieder

Floatspa Den Haag

Volendamlaan 1162
2547 CZ
Den Haag

Website

Op de kaart

OK