Reiki behandeling in Castricum bij Massagepraktijk Verlichting

Een Reiki behandeling is een speciale en unieke behandeling grotendeels doormiddel van handoplegging. Er kunnen diverse soorten klachten worden verlicht en natuurlijk kan je, je zeer lekker ontspannen. Daarbij kom je ook nog eens lekker tot rust op de massagetafel waardoor je deze unieke behandeling optimaal kan ervaren.

-- : -- : -- 7
Login om te bieden

Hoogste bieder: Arjen

Naar de nieuwe veiling
Winnaar
Einddatum: 28-10-2021 08:19

De laatste biedingen konden niet worden opgehaald!

  • 703:00:16Arjen
Toon meer biedingen Minder biedingen tonen

Informatie

Inhoud arrangement

- Reiki behandeling bij Massagepraktijk Verlichting in Castricum
- Voor 1 persoon

Wanneer is het arrangement geldig:

- Dit arrangement is 3 maanden geldig na het winnen van de veiling

Alle kosten exclusief:

  • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

Extra informatie


Wat is Reiki?

Reiki betekent “Universele levensenergie”

Reiki is op weg naar heel wording van jezelf via een spirituele weg als een interne ervaring op sociaal & emotioneel gebied. Reiki als een deel van een heelmethode.

Via handoplegging op bepaalde lichaamsgebieden “Chakra’s” kunnen blokkades waarvan ze in disbalans zijn, opgeheven worden en de levensenergie weer laten stromen, zodat men weer ontspant en zich fysiek & mentaal energieker door gaat voelen.

Reiki geneest niet, ook de behandelaar kan niet beschouwd worden als genezer. De ontvanger van Reiki bepaalt bewust/onbewust wat hij of zij met deze energie doet. Dat wil zeggen, wanneer iemand open staat voor het laten doorstromen van Ki (energie) door het hele wezen (het fysieke, emotionele lichaam), kan dat tot genezing, heling of acceptatie leiden.

Er treedt altijd een bepaalde verbetering op en leidt vaak tot een grotere bewustwording en verandering van inzichten, levensstijl en gewoonten. De behandelaar is slechts een doorschakeling van levensenergie. Je bepaalt of je dit toe laat of niet om tot healing over te gaan en tot bewustwording te komen.

Reiki kan ondersteuning/genezing bieden bij tal van verschillende klachten.

Lees meerMinder

Aanbieder

Massagepraktijk Verlichting

  • Lide Tulpsingel 49
    1902 MK
    Castricum
  • Website

Op de kaart

OK