Zweven en rust met floaten bij FloatSpa Den Haag

Floaten Den Haag. Floaten, floating, of floattherapie. Hoe je het ook wilt noemen, het is heel simpel de meest effectieve manier om stress te verminderen en om totaal te ontspannen. Het komt er in het kort op neer, dat je drijft op ruim 30 cm speciaal zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatcabine. Een ervaring ongeveer gelijk aan de Dode Zee, dus zonder enige inspanning drijf je op het water. Het water is gelijk aan de lichaamstemperatuur, waardoor je geen verschil voelt tussen het gedeelte van het water wat het lichaam wel of niet raakt. Hierdoor 'denken' de hersenen dat het lichaam zweeft!

Informatie

Inhoud arrangement:

- Floaten bij Floatspa Den Haag
- Reduceert de aanmaak van stresshormonen
- Verbetert de bloedsomloop ten gunste van al uw spieren en organen
- Bestrijdt vermoeidheid, 1 uur floaten staat voor ongeveer 4 uur slaap
- Verbetert concentratie en creativiteit
- Verlicht (chronische) pijn ten gevolge van bijvoorbeeld migraine en reuma
- Bevordert herstel na een lichamelijke top(sport)prestatie
- Verbetert mentale voorbereiding (op bijvoorbeeld, examens, vergaderingen, presentaties)

- Tijdsduur: 1 uur
- Voor 1 persoon
- T.w.v. € 39,50

Tip: Deze aanbieder heeft ook een watermassage arrangement op onze website!

Wanneer is het arrangement geldig:

- Dit arrangement is na het winnen van de veiling 6 maanden geldig

Alle kosten exclusief:

  • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

Extra informatie


Tenzij je een astronaut bent, is dit de enige situatie die je hebt waarin het lichaam volledig vrij is van de  zwaartekracht. Elke spier in je lichaam is in de gelegenheid om totaal te kunnen ontspannen.

Floaten is dan ook de manier om de diepste ontspanning te bereiken die men kan ervaren. In de floatcabine, worden naast de zwaartekracht, ook andere prikkels, zoals geluid en licht uitgesloten. Officieel wordt dit "Floatation REST" (Restricted Environmental Stimulation Technique) genoemd.

Als een mens te lang stress ervaart of als deze te intens is, kan dit zeer nadelige gevolgen hebben voor lichaam en geest. Lichamelijk ontstaan er dan mogelijk “jachtige” gevoelens, hoofdpijn en spierpijn, slaapproblemen, maagzweren en hart- en vaatziekten. Geestelijk kan te veel stress verantwoordelijk zijn voor nervositeit, overspannenheid, depressie, burn-out en angststoornissen.

Floaten reduceert de productie van stresshormonen en stimuleert tegelijkertijd de productie van andere hormonen die een groot gevoel van welbehagen creëren. Het lichaam herstelt zich en komt in "evenwicht".

De effecten van floaten zijn ongekend (en wetenschappelijk aangetoond).

Naast de wellness beleving wordt er op medisch gebied veel bereikt met de diverse Floatbehandelingen. Verschillende specifieke klachten worden eventueel in overleg met werkgever, ARBO-arts en/of verzekeraar te lijf gegaan met zeer goede resultaten, waardoor het ziekteverzuim wordt gereduceerd of voorkomen.

Floaten is voor iedereen een unieke ervaring!

Lees meerMinder

Aanbieder

Floatspa Den Haag

Volendamlaan 1162
2547 CZ
Den Haag

Website

Op de kaart

OK