Dagje naar Museum Broeker Veiling in Broek op Langedijk (nabij Alkmaar)

Het museum programma, inclusief Museum BroekerVeiling de eerste en nog enig overgebleven groentedoorvaarveiling ter wereld, vind je in Broek op Langedijk. Hier is het veilen bij afslag ooit ontstaan. Het hele jaar door wordt er nog meerdere keren per dag geveild, waarbij u zelf de hoofdrol pakt in een echte groenteveiling. Het Rijk der Duizend Eilanden bestond ooit uit 15.000 eilandakkers. Na de ruilverkaveling is er een natuurgebied met nog ruim 500 eilanden over. Hierdoor maakt u een prachtige rondvaart. Daarnaast is er een interessante Audiotour en zijn er verassende exposities.

-- : -- : -- 3
Login om te bieden

Hoogste bieder: geesje

Naar de nieuwe veiling
Winnaar
Einddatum: 22-09-2021 08:44

De laatste biedingen konden niet worden opgehaald!

  • 307:44:13geesje
Toon meer biedingen Minder biedingen tonen

Informatie

Inhoud arrangement

- Dagje naar Museum Broeker Veiling in Broek op Langedijk (nabij Alkmaar)
- Rondvaart
- Zelf veilen!
- Audiotour
- Verrassende exposities
- Tijdsduur: 3 uur
- T.w.v. € 33,-
- Voor 2 personen

Wanneer is het arrangement geldig:

- Dit arrangement is 6 maanden geldig na het winnen van de veiling

Alle kosten exclusief:

  • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

Extra informatie


Bezoek ook zeker de afmijnzaal!

De afmijnzaal is het monumentale juweel van Museum BroekerVeiling. Dit was tot 1973 het economisch hart van de tuinbouwcultuur in de regio. Vele schitterende details, Jugendstilelementen en de authentieke veilingklok uit 1903, maken het tot een indrukwekkende ruimte. Je doet zelf mee aan een veiling, waardoor je leert hoe een veiling bij afslag werkt. Je moet écht betalen wat u koopt. De prijs bepaalt je zelf via de veilingklok. Drukt je te vroeg, betaal je te veel. Druk je te laat dan heb je niets. Dit is een spannende en oorspronkelijke gebeurtenis waarbij humor, verse groente, en de veilingmeester een belangrijke rol hebben! Een vrolijke belevenis voor jong en oud!

Tijdens rondvaart
Zie met de rondvaart ook het prachtige, laatst overgebleven deel van het Rijk der Duizend Eilanden. Er wordt een hoop verteld tijden de rondvaart. Hier krijg je een goed beeld van de eilandakkers, waarvan er nu nog enige honderden over zijn. Dat waren er vroeger meer dan 15.000. Museum broeker veiling is de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld!

Lees meerMinder

Aanbieder

Museum BroekerVeiling

  • Museumweg 2
    1721 BW
    Broek op Langedijk
  • Website

Op de kaart

OK