Nieuwste indoor attractie: Amsterdam in het donker!

Herken, ervaar en ontdek Amsterdam zoals nooit tevoren. Bij CtheCity beleef je Amsterdam in het donker op de tast. Herken jij alle kenmerken die de stad zo uniek maken bij je bezoek aan de Amsteldijk 52? Een blinde gids begeleidt jou tijdens deze zintuiglijke ontdekkingstocht. Onvoorspelbaar, verrassend en uniek. Durf jij deze uitdaging aan?

Informatie

Inhoud arrangement:

  • De CtheCity stadstour in Amsterdam van ongeveer 1 uur
  • Inclusief drankje tijdens de tour
  • Digitale infrarood foto als aandenken
  • Een unieke ervaring
  • Ook leuk als feestje etc.
  • Voor 2 personen
  • T.w.v. € 36,-

Wanneer is het arrangement geldig:

  • Dit arrangement is 6 maanden geldig na het winnen van de veiling

Alle kosten exclusief:

  • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

Extra informatie


CtheCity is het gehele jaar door iedere woensdag t/m zondag van 11.00 uur tot 19.00 uur open.

Wat is CtheCity?
Een stad waar je letterlijk geen hand voor ogen ziet, een ervaring die je niet snel vergeet. Midden in de stad, binnen bij CtheCity, zijn alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken nagebouwd. Bij CtheCity wandel je door het Vondelpark en voel je het gras onder je voeten. Fiets over de Amsterdamse grachten en hoor het drukke verkeer. Loop langs het Red-Light district en ruik de verse vis op de Albert Cuyp markt. Durf jij de uitdaging aan?

In het stikdonker sta je er nooit alleen voor. Met begeleiding van onze experts in het donker ben je in goede handen tijdens jouw zintuiglijke verkenningstocht. Deze blinde gidsen nemen je mee in dit nieuwe avontuur. Met mooie verhalen, eigen ervaring en getrainde vaardigheden wijzen ze jou de weg in het donker.

In ongeveer een uur tijd zie je alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken. Ga samen met vrienden, familie, kennissen, collega’s of zakenrelaties deze uitdaging aan. Met groepen tot ongeveer acht personen ga je tegelijkertijd naar binnen onder begeleiding van een van onze experts in het donker. Raak geïnspireerd door het unieke talent van onze medewerkers met een visuele beperking en ervaar hoe je zintuigen tot het uiterste geprikkeld worden.

Lees meerMinder

Aanbieder

CtheCity

Amsteldijk 52
1074 HX
Amsterdam

Website

Op de kaart

OK