Totale Ontstress-ervaring in Zaandam bij Sisters Remedies

We rennen allemaal door het bestaan, alsof we de marathon lopen. Het mag best wat minder. Minder stress, minder druk en minder haast.  Geniet van een heerlijke ontstressbehandeling bij Sisters Remedies in Zaandam. De meeste anti-stress/ ontstress behandelingen richten zich òf op de oorzaak òf op het gevolg. Sisters Remedies heeft daar een andere kijk op. Namelijk: je kunt het gevolg niet verhelpen zonder iets aan de oorzaak te doen en omgekeerd. Het Ontstresspakket bestaat daarom uit twee componenten: gelijktijdige  behandeling van lichaam en geest. Last van stress, overspannenheid of een burn-out?, dan kan dit Ontstresspakket jou zeker helpen! 

-- : -- : -- 9
Login om te bieden

Hoogste bieder: moniek

Naar de nieuwe veiling
Winnaar
Einddatum: 22-09-2021 09:04

De laatste biedingen konden niet worden opgehaald!

  • 908:13:25moniek
Toon meer biedingen Minder biedingen tonen

Informatie

Inhoud arrangement

Behandeling Lichaam 
- Eerst wordt er uitgebreid aandacht besteed aan ontspanning, energie weer laten stromen en goed contact met je lichaam maken
- Er wordt onderzocht waar jij mentaal behoefte aan hebt en daar wordt de behandeling op afgestemd
- Een ontspannende hoofdmassage
- Detox-voetenbad (dit versterkt het zelfgenezend vermogen)
- De  Chakra kleuren- en stenentherapie  (dit zorgt ervoor dat je energie weer gaat stromen
- Klankschalen geven een diepere healing
- Behandeling met oorkaarsen (helpt bij geestelijke ontspanning en  een behandeling van de Chi-machine  die alle spanning en stress uit je lichaam laat verdwijnen)

Wanneer is het arrangement geldig:

- Dit arrangement is geldig tot 6 maanden na het winnen van deze veiling
- Afspraken over de behandeling zijn in overleg met de aanbieder

Alle kosten exclusief:

  • Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95

Extra informatie

De behandeling van je lichaam:
Eerst wordt er uitgebreid aandacht besteed aan ontspanning, energie weer laten stromen en goed contact met je lichaam maken . Ontspanning ontstresst.  Je leert weer ervaren hoe ontspannen stressvrij voelt. Hier zorgt  de holistische behandeling voor en die bestaat/ kan bestaan uit een ontspannende hoofdmassage met  detox-voetenbad: dit versterkt het zelfgenezend vermogen,  de  chakra kleuren- en stenentherapie  zorgen ervoor dat je energie weer gaat stromen, klankschalen geven een diepere healing, oorkaarsen helpt bij geestelijke ontspanning en een behandeling van de Chi-machine  die alle spanning en stress uit je lichaam laat verdwijnen.

De behandeling van je geest
Na de holistische behandeling wordt er gekeken hoe je weerbaarder  kunt worden tegen de oorzaken van jouw stress. Dit kan een verandering in gedrag betekenen, een andere benadering van de situatie of dat er voor een andere richting gekozen wordt. Samen met jou gaan we aan het werk om er voor te zorgen dat jij weer volledig in je eigen kracht komt te staan.

 

Lees meerMinder

Video

Aanbieder

Sisters Remedies

  • Mauvestraat 198 1506JM Zaandam
  • Website

Op de kaart

OK