- Categorie: +-
- Alle veilingen
- Dagje uit
- Diversen
- Vakantie
- Wellness
- Restaurants
4-gangen keuzemenu bij Bistro de Postkoets in Haaksbergen (nabij Enschede)!
De laatste biedingen konden niet worden opgehaald!
-
€ 2820:42:14Maas.58
-
€ 2520:41:25Mairi
-
€ 2320:40:02Lonneke
-
€ 2220:39:32Lewis
-
€ 2120:37:59rebekka
-
€ 1620:34:06Marina
-
€ 920:30:23Lonneke
-
€ 819:45:09Marina
Kom de sfeer en heerlijke gerechten proeven bij restaurant Bistro de Postkoets in Haaksbergen. Bij hen heb je geruime keuze uit diverse gerechten die hier staan aangegeven. De koks bereiden alle gerechten met veel zorg en passie voor je. Per gang mag je zelf uitkiezen welk gerecht je wilt en daardoor zal je diner een succes zijn. De aanbieder heeft ook voor 4 personen een actie op onze website!
Informatie
Inhoud arrangement:
- Een 4-gangen keuzemenu bij Bistro de Postkoets in Haaksbergen (nabij Enschede)
- Voor 2 personen
* bekijk de uitgebreide menukaart onder het kopje extra informatie
Wanneer is het arrangement geldig:
- Dit arrangement is geldig tot 3 maanden geldig na het ontvangen van de waardebon
Alle kosten exclusief:
- Administratiekosten Veilingkans.nl € 3,95
- Exclusief drankjes
Extra informatie
4-gangen diner menukaart
Voorgerecht:
Pulled Pork
Geserveerd op een stampotje van koolraap, appelbolletjes met warme barbecuesaus van ketjap en kruidencurry
Dordogne(gefrituurde Champignons)
Champignons gebakken in een laagjevan bierbeslag geserveerd met een pittige knoflooksaus
Boomstammetje van Carpaccio
Gevuld met een tonijnsalade geserveerd met een vinaigrette van groene kruiden &kappertjes met druppels mosterdmayo
Gebakken geitenkaas en garnalen
Met een salade van rucola, Italiaanse spaghetti,
gelei van frambozen en balsamico dressing
Tussengerecht:
Champignon roomsoep
Champignonroomsoep met julienne van prei
Rode linzensoep
Met fijne reepjes gerookte kipfilet en blokjes courgette
Tomaten basilicum crème soep
Met reepjes tomaat, rundvlees en groenten
Hoofdgerecht:
Vlees Plate van ossenhaas, gevogelte, varkenshaas enbavette
- Met paddenstoelen en vadouvansaus gegarneerd met krokante bacon -
Vis trilogie tong rol, zeebaars filet+ een wekelijkse vis verrassing
- Geserveerd met tomaten-basilicum saus -
Varkenshaasfilet
- Met gegrilde gesmolten kaas en een champignon-truffelroomsaus.
2 biefstukjes van de haas en bavette gegrild op de Big Green Egg
Geserveerd met een zachte mosterdsaus of kruidenboter
Nagerecht:
Parfait van sinaasappel: (met chocolademousse en bosvruchtensaus)
Tiramisu van de cheffin: (met karamelijs en koffiesiroop)
Coupe Dame blanche (een klassieker, vanille-ijs met chocoladesaus)
Crème de Catalaan, (onze niet weg te denken crème brûlée van kaneel en vanille-ijs)